El nostre objectiu és proporcionar solucions informàtiques i eines de gestió adequades a cada client, utilitzant tecnologia i metodologia avançada. Sistemes i software desenvolupats per personal altament qualificat que satisfateixen les necessitats del client, acomplint criteris d'eficàcia, qualitat, competitivitat i rendibilitat.

Gràcies a això, comptem amb una àmplia experiència plena de casos d'èxit que consolida a la nostra empresa dintre del seu sector.

Aquesta posició ens ha permés especialitzar-nos en diverses àrees de negoci que estan contribuent a la millora de qualitat que caracteritza les nostres solucions, incrementant el valor afegit i constituint, avui, la gran nostre avantatge competitiva.

La nostra orientació al client, i el nostre Compromís amb la qualitat i amb els nostres professionals abanderem el constant avanç de la companyia.

nosotros2

A SDC la professionalitat, el rigor i la excel·lència són els tres valors que millor ens defineixen.

Comptem amb una llarga experiència al  sector, el que ens permet entendre i anticipar-nos a les necessitats dels nostres clients. Treballem amb empreses de totes les mides, des de pymes fins a multinacionals, i sempre oferim una atenció directa i personalitzada.

Ens sentim molt orgullosos del grau de confiança satisfacció que hem generat en els nostres clients i que segur generarem als nous.

SDC va ser fundada en 2002 per Eudald Puig i Sílvia Climent, que avui dia continuen dirigint i gestionant l'empresa.

El nostre equip està format per persones amb una sòlida formació i són molt conscients de la importància i la cura que requereix la seva feina.