Som una empresa especialitzada en el desenvolupament de software, principalment en entorns de programació .NET, Java i Delphi.

Treballem en desenvolupar productes o en projectes a mida de les necessitats dels nostres clients. Seguim sempre una metodologia de desenvolupament, optant per Mètrica 3 o SCRUM en funció de la tipologia del projecte, i aplicant els procediments i controls del nostre sistema de gestió de qualitat. Busquem utilitat i eficàcia a l'hora que garantim perfectes resultats.

 

L’experiència adquirida durant tots aquets anys i l'ús d'una programació basada en una arquitectura de components, ha propiciat la creació d'una gran quantitat d'eines amb les que abocar-nos d'una manera profitosa als projectes de desenvolupament. Així, els nostres productes estan dotats de característiques de modularitat i disfruten dels beneficis de la reutilització del software.

Això es tradueix per al client en una major agilitat en l'obtenció de les seves aplicacions, un manteniment més fàcil i econòmic, i un major rendiment i qualitat de les aplicacions, en ser constants l’evolució i proves dels elements en que es basen.

Visita el nostre catàleg de projectes en desenvolupament de software, o si està pensant portar a terme un projecte de desenvolupament de software a mida de la seva empresa, consulti’ns sense compromís.